Sisältömarkkinointia

kiinteistö- ja rakennusalan edelläkävijöille
Keskustellaan

Kasvua kansainvälisellä sisältömarkkinoinnilla

Olemme erikoistuneet rakennusalan yritysten kansainväliseen sisältömarkkinointiin. Autamme määrittämään sisältömarkkinoinnille strategian ja tuotamme tavoiteyleisöllenne asiantuntevaa ja kiinnostavaa sisältöä.

Olemme auttaneet jo satoja edelläkävijöitä menestymään yli 300 toimeksiannossa.

 

Esiinny WDBE 2018:ssa

WDBE 2018 tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen näkyvyyteen. Lähetä ehdotuksesi esityksestä heti tapahtuman sivustolla.

Lue lisää
Esiinny WDBE 2018:ssa

Asuntomarkkinat 2018 oli suurmenestys

Asuntomarkkinat, Suomen asuntovaikuttajien johtava foorumi, kokosi yli 260 alan vaikuttajaa Helsinkiin 30.1.2018. AE Partners oli tilaisuuden kumppani. Toteutimme tilaisuuden viestintää ja organisoimme KIRA-digi Showroom-näyttelyn. Asuntomarkkinoiden parhaan...

Lue lisää
Asuntomarkkinat 2018 oli suurmenestys

10 ideaseinän käyttötapaa

Idea Wall on kehittämämme pienten ja suurten ryhmien ideointityökalu. Tässä raportissa kuvaamme 10 eri tapaa, joilla asiakkaamme ovat verkkopalveluamme käyttäneet. Lataa raportti Idea...

Lue lisää
Idea Wall-raportti

Joulutervehdys

Kiitämme hyvästä vuodesta asiakkaitamme, kumppaneitamme ja kaikkia, joita ollemme kohdanneet eri tilaisuuksissa ja kanavissamme. Hyvää Joulua ja Onnelista Uutta vuotta! Katso joulutervehdyksemme.

Lue lisää
Joulutervehdys

Mitä asiakkaamme sanovat

”saimme kilpailuetua yli 10 vuoden ajan”

”yhdistää analyyttiseen perustaan hyvin käytännönläheisen ja intuitiivisen lähestymistavan”

”erimomaista liiketoiminnan kehittämiskykyä”

Meistä

AE Partners aloitti nykyisessä muodossaan vuonna 1998. Sen perustajat ovat Aarni Heiskanen ja Eija Merenmies. Olemme palvelleet asiakkaita Suomessa ja kansainvälisesti. Paikallisten ja globaalien kumppaneidemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme nopeasti ja joustavasti tarpeen mukaisia asiantuntijapalveluita. Rakennamme ja kaupallistamme uusia palveluita, kuten Idea Wall.

Follow us

Kysy lisää