Build your construction thought leadership with AE Partners

KIRA-teknologiayrityksille, jotka haluavat menestyä paremmalla viestinnällä

Viestintä on menestystekijä

Kiinteistö- ja rakennusalan (KIRA) teknologiayritykset, jotka kommunikoivat säännöllisesti ja kiinnostavasti, menestyvät kilpailijoitaan paremmin. Hyvä viestintä tekee yrityksestä kokoansa suuremman, jopa globaalisti.

Me tarjoamme sisältömarkkinointi-, e-oppimis- ja muita digitaalisia viestintäpalveluita KIRA-alan yrityksille Suomessa ja globaalisti. Useat asiakkaamme hyödyntävät lisäksi mediakanaviamme ja laajaa verkostoamme tavoittaakseen kansainvälisiä kohderyhmiä.

Palvelumme

Strategia ja suunnitelma

Laadimme kanssanne liiketoimintalähtöiset strategiat ja suunnitelmat. Ne takaavat, että markkinointibudjettinne kohdistuu oikein.

Sisällöntuotanto

Tuotamme sisältöä hyödyntämällä mittavaa kiinteistö- ja rakennusalan kokemusta ja suhdeverkostoa.

Jakelu

Voitte hyödyntää mediakanaviamme ja laajaa some-verkostoamme.

Sisältömarkkinointi vahvistaa yrityskuvaa ja luo asiakkuuksia

Sisältömarkkinointi täydentää muita markkinointitapoja. Se herättää huomiota, lisää yrityksenne näkyvyyttä ja parantaa asiakasuskollisuutta.

Sisältömarkkinointi tuo lisää liikennettä sivuillenne, kohentaa hakukonenäkyvyyttä ja tuottaa uusia liidejä. Sillä saavutatte vankan aseman luotettavana asiantuntijana.

Asiakaskoulutus on myös sisältömarkkinointia. Mikä muu sisältö saa asiakkaat käyttämään yhtä paljon arvokasta aikaansa sisältönne parissa?

Asiakkaitamme

clients
clients

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen.