Palvelua rakentamisen edelläkävijöille

KONSEPTOI – KOMMUNIKOI – KAUPALLISTA

 

Uutiset

AE Partners Asuntomarkkinoiden kumppani

Asuntomarkkinat on alan suurin asiantuntijatapahtuma. AE Partners on tänäkin vuonna tapahtuman kumppanina yhdessä Tekesin, Rakennusteollisuus RT:n, Rakennuslehden ja KIRA-digin kanssa. Asuntovaikuttajat kokoontuvat 30.1.2018 Scandic Parkiin. Mukana ovat mm....

Uutiset

Granlund laati innovaatiostrategian

Granlundille innovaatiotoiminta on strateginen välttämättömyys. Autoimme Granlundia laatimaan, toisen kerran, innovaatiostrategian 2017-2021. Lue artikkeli Granlunding 1/2 Done-lehdestä. Lue artikkelimme...

Mitä teemme

Meillä on pitkä kokemus kiinteistö- ja rakennusalan kehitystoiminnasta. Olemme auttaneet satoja edelläkävijöitä tuottamaan ideoista konsepteja, viestimään ja kaupallistamaan palveluitaan.

Tutustu toimintaamme Uutiset– ja News-osioissa.

Mitä asiakkaamme sanovat

”saimme kilpailuetua yli 10 vuoden ajan”

”yhdistää analyyttiseen perustaan hyvin käytännönläheisen ja intuitiivisen lähestymistavan”

”erimomaista liiketoiminnan kehittämiskykyä”

Meistä

AE Partners aloitti nykyisessä muodossaan vuonna 1998. Sen perustajat ovat Aarni Heiskanen ja Eija Merenmies. Olemme palvelleet asiakkaita Suomessa ja kansainvälisesti. Paikallisten ja globaalien kumppaneidemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme nopeasti ja joustavasti tarpeen mukaisia asiantuntijapalveluita.

Rakennamme ja kaupallistamme lisäksi uusia palveluita toimialansa asiantuntijoiden kanssa. Olimme Thinking Portfolio-yhtiön perustajaosakkaita. Yhtiö tarjoaa strategisen IT- ja projektisalkunhallinnan SaaS-työkalua.

Seuraa meitä

Milloin haluat keskustella?