AEC Business blog 50 parhaan joukossa

GenieBelt nimesi AEC-Business.com-blogimme alan 50 parhaan joukkoon....
Lue

Aarnin Twitter-tili top 20

Red Band UK on nimennyt Aarni Heiskasen Twitter-tilin @aarnih 20 parhaan joukkoon rakennusalalla. Lue...
Lue

BIM Summer School – Aarni Heiskanen esiintyy

Vishal Singh, Aalto-yliopiston apulaisprofessori, kertoo tulevasta BIM Summer Schoolista.  Aarni Heiskanen esiintyy aamiaistilaisuudessa on 3.6.2017. Lue...
Lue

Innovaatioseteli – Tukea asiantuntijapalveluiden hankintaan

AE Partners Oy on Tekesin hyväksymä Innovaatioseteli-palveluntarjoaja. "Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa (yrityksellä on liikevaihtoa vähintään yhdeltä päättyneeltä tilikaudelta) harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää...
Lue

Aarni Heiskasen blogi yksi 12 suositellusta

Brittiläinen Agency Central suosittelee 12 rakennusalan bloggaajaa. Aarni Heiskanen on mukana. Koko lista: Andrew Pryke - BAM Blog Kayley Bright - Pauley Creative: The Construction Marketers' Blog Matt Molloy - Thomas Reuters (Practical Law Construction Blog) Josh...
Lue

Meillä on pitkä kokemus kiinteistö- ja rakennusalan kehitystoiminnasta. Olemme auttaneet satoja edelläkävijöitä konsultointiprojekteissamme. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja viestintään ja innovointiin.

Tuotteistaminen

Palveluiden tuotteistaminen

Palvelutuotteistus tarkoittaa palveluprosessin ja -kokemuksen systematisointia asiakkaalle ja toimittajalle hyödyllisellä tavalla.

Voitte avullamme tuotteistaa nykyisiä palveluita tai kehittää kokonaan uusia.

Projektiesimerkkejä

  • Asiantuntijayrityksen palveluprosessin uudistaminen
  • Online-palveluiden suunnittelu rakennusalan yritykselle
  • Kiinteistöalan yrityksen mobiilipalvelun konseptointi
  • Mediayrityksen sähköisten palveluiden suunnittelu

 

Innovation Studio

Innovation Studio

Innovation Studio on työskentelytapa, jolla yhdistämme osaajat, ideat ja tarvittavat resurssit tietyn ratkaisun tuottamiseen päivissä, ei viikoissa.

Ratkaisut liittyvät B2B-viestintään, konseptointiin ja kaupallistamiseen.

Tuotteemme

Uudistuminen edellyttää jatkuvaa uuden oppimista ja vanhan arviointia. Kyky oppia on liiketoiminnan menestystekijä.

Julkaisemme kirjoja, kirjoitamme artikkeleita ja järjestämme tilaisuuksia. Palkittu blogimme/podcastimme AEC-Business.com on tarkoitettu rakennusalan uudistajille ja uusajattelijoille.

Idea Wall

Idea Wall on avoimeen ideointiin tarkoitettu verkkopalvelu. Sen avulla jo tuhannet ovat osallistuneet projektien ja palveluiden ideointiin ja suunnitteluun.

Tutustu palveluun

Your Next Vision

Olemme auttaneet satoja ammattilaisia tehostamaan liiketoimintaansa ja ohjaamaan sitä oikeaan suuntaan. Ensimmäinen askel on vision kirkastaminen.

Monilla ammattilaisilla on ideoita, mutta heille on vaikeaa muodostaa niistä selkeää visiota. Siksi kirjoitimme Your Next Vision -kirjan – yksinkertaisen oppaan vision laadintaan. Tarjoamme esimerkkejä, ideoita, työvälineitä ja ensi askeleita alkuun pääsemiseksi.

Osta nyt (julkaisu on englannikielinen)

The Management Consulting Blueprint

Miten käytän konsultoinnin työkaluja ja järjestelmiä niin että saan konsulttityöhön jäsennystä, parannan itseluottamusta ja tuotan parempia tuloksia asiakkaille? Tämä opas työkaluineen auttaa alkuun.

Osta nyt (englanninkielinen julkaisu)

Asiakkaidemme sanomaa

”on tuottanut yrityksellemme kilpailuetua yli 10 vuoden ajan”

”yhdistää analyyttiseen perustaan hyvin käytännönläheisen ja intuitiivisen lähestymistavan”

”erinomaisen hyvät ominaisuudet liiketoiminnan kehittämiseen”

Meistä

AE Partners aloitti nykyisessä muodossaan vuonna 1998. Sen perustajat ovat Aarni Heiskanen ja Eija Merenmies. Olemme palvelleet asiakkaita Suomessa ja kansainvälisesti. Paikallisten ja globaalien kumppaneidemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme nopeasti ja joustavasti tarpeen mukaisia asiantuntijapalveluita.

Rakennamme ja kaupallistamme lisäksi uusia palveluita toimialansa asiantuntijoiden kanssa. Olemme Thinking Portfolio-yhtiön perustajaosakkaita. Yhtiö tarjoaa strategisen IT- ja projektisalkunhallinnan SaaS-työkalua.

Otsikkokuva: NASA

Seuraa meitä

Milloin haluat keskustella?

13 + 13 =